fredag 18 mars 2016

Powerport eluttag

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal.


Se vårt sortiment av powerport eluttag här.

Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Eluttag Power Port , rostfritt lock. För infällnad i bänkskiva med hyllskåp under eller väggskåp. Sänkbart med tre jordade uttag. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Den ena är med ett jordat uttag och två eurokontakter. Tre eluttag 220V och två USB-portar. Popupen har utbytbart topplock i två färger, aluminium och rostfritt.

Det nödvändiga och det oumbärliga lilla extra för kök, kontor och mycket mer! Välkommen till Barahandtag! Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Monteras i hål med en diameter på mm. Djup under bänkskivan: cm.


Den andra är med ett eluttag och två USB-portar. Trippelt eluttag , rostfri. Grenuttag med ett jordat uttag och två eurouttag som automatiskt åker upp när man ger den ett lätt tryck på.


With the touch of a finger it turns 1degrees and shows its useful side: USB Charger and. Prisbelönad designad pelare som infästes i bordsskiva, bänkskiva eller skåp, upp- och nedsänkbar. Finns även i rostfritt och aluminium.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Komplett med två topplock i förkromat stål. Powerport finns också i blankpolerad aluminium med. EVOline Port med Rostfritt lock.


Vägguttag behöver boendets alla rum. Smarta funktioner i köket gör vardagen mycket enklare.

Ballingslöv strävar hela tiden efter att ligga i framkant vad gäller teknik och funktion, i. Visar produkter inom kategorin Grenuttag. Pelaren är upp- och nedsänkbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg