fredag 6 februari 2015

Gammaldags knoppar och beslag

Köp Fantastiska Handtag och knoppar i läder, antik look, krom och mera! Snabb leverans och fri retur! Knoppar , lådhandtag och krokar i gammaldags stil till köksluckor, lådor och hallförvaring. Välkommen till Sekelskifte och våra beslag till gamla hus!


Här finns kökshandtag och köksknoppar av högsta kvalitet. Köp nya kökshandtag hos beslagsbutiken! Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité.


Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Att ha inomhus som utomhus. I olika material och modeller bla.


Detta ansågs oerhört modernt i takt med att utsmyckning och imitationer av guld och ädla material började anses som gammaldags och. Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans. Här hittar ni köksknoppar och andra knoppar i glas, metall, krom, mässing, antika, tenn.


När du tänker beslag - Tänk Specialbeslag. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Knoppar i skandinavisk design finner du i vårt noga utvalda sortiment här. Kökshandtag i många stilar och utföranden som passar i både moderna och traditionella kök.


Välj bland ett stort utbud för den rätta kökskänslan. Vår konsumentbutik i Stockholm City har klassiska dekorativa beslag såsom handtag och knoppar till köksluckor, krokar och pappershållare till badrum, dörrhandtag. Vi har både knoppar , handtag, krokar o. Alla typer av beslag så som dörrhandtag, fönsterbeslag, krokar, hatthyllor och ventiler. Det vi inte kan om beslag är inte värt att veta.


Att antika handtag och beslag har ökat något kopiöst i popularitet de senaste åren råder det ingen. För dig som har ett kök från Marbodal finns det fantastiska möjligheter att hitta nya handtag och beslag. Många av beslagen finns i olika material och färger,.


Välj mellan många små, gulliga knoppar och äldre, antika handtag som ger ett mer robust intryck. Klicka på din favoritknopp och se vilka alternativ som finns för just den! Ja, bara att byta ut en så liten detalj som lådornas knoppar , vilket går snabbt och enkelt i. Dekorativa beslag , handtag och knoppar.


Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt. Beslagsboden erbjuder dig ett stort. Lådor nedtill och höga smala skåpluckor upptill. Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som redan finns eller byt till en ny.


Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg