torsdag 5 februari 2015

Fästa stolpskor i berg

Hej, Ska bygga en altan delvis på berg och behöver därför fästa stolphållare i berget. Kommer att använda vanliga stolphållare:. Med stolpskor kan du ge stöd åt stolpar,. En sådan kan fästas i ett borrat hål i berg och klippor.


I en sådan fästs stolpen endast från den ena sidan. Därefter fästs stolpar eller plankor direkt i stolphållaren vilket ger en mycket stadig konstruktion. Den kan även fästas direkt i berg. Jag har hört att det finns någon form av pasta som man kan hälla i hålen som reagerar och sväller då det kommer i kontakt med berg och.


Tänker dubba stolpskor i berget till att börja med. Fäster du kryssstagen långt ner mot stoplskon så blir det små moment på dessa. Vi bygger mycket bryggor på berg där vi fäster träkonstruktionen med tryckimpregnerade stolpar i dimensionen 150mm x 150mm i berget med hjälp. Behöver du verkligen fästa trät i berget.


Det borde väl bli så tungt att det inte flyttar på sig. Vi har byggt (min man) på så sätt. Förankring av stolpskor i berg. Oavsett vilken fasad du ska fästa bärlinan i, är det viktigt att se till att du förankrar i husets bärande del,.


Staketmur Gräv ned till frostfritt djup. För fastgjutning i plint för att fästa och avlasta bärlinor mm. Kan även fästas direkt i berg. Unsubscribe from Gunnebo Fastening?


Färdiga betongplintar olika typer av konstruktioner. Stolpsko UCJ Gunnebo Fastening. Både med ingjutna stolpskor och justerbara där stolpskon skruvas i. Borra och fästa i betongväggar var inte så vanligt förr i. Men då får man också ett fäste som sitter som berget.


Avståndet mellan dem får max vara två meter. Dimensioner på stolpe, stolpsko och fästdon bestäms genom dimensionering. Efterjusterbar stolpsko till betongplint 5mm och 7mm. Om ett par veckor kommer jag att inneha ett 18m sänk- och fälbart Versatower. Jag kommer att fästa det i ett berg , men här kommer.


Helsmidd varmförzinkad självexpanderande för fastsättning i berg eller betong används exempelvis för att fästa stängselstolpar. Bergdubben levereras med kil. Hero justerbar stolpsko som kan justeras till 2mm vertikalt efter montering. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Ner i betongen fäster man sedan ett förankringsjärn som.


Skulle det räcka med att att borra ner stolpskor i berget och sedan använda 95×stolpar som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg