torsdag 19 februari 2015

Saftflaska glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Brett sortiment av snygga, högkvalitativa glas från välkända märken. I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas. Om du vill sterilisera flaskan med hett vatten, bör du förvärma den med varmt kranvatten för att förhindra att glaset spricker.


Retro saftflaska i glas från interiörhuset. En otroligt fin saftflaska med texten Hemgjord saft med vita prickar. Fin att ställa fram på bordet vid fest, kalas, dop eller studenten.


Hjälpte informationen på sidan dig? Utsätt inte glaset för hastiga temperaturförändringar. Glasförpackning av färgat glas ska alltid. Alla glas säljs utan clips och gummipackningar.


Om ni behöver flaskor har ni kommit rätt! Både i klarglas men även i brunt glas. Produktbeskrivning:Flaska i glas. Perfekt till saft eller vatten att placera ut på borden.


Diska och torka produkten före första. Serveringskorg Oval 26x19x5cm ICA. Färgat och ofärgat glas måste källsorteras var för sig. Flaskan är 27cm hög och har ränder i glaset. Mysig att ha till vattenflaska, saftflaska m. Tea Pot Ovanåker Blue art.


We have got all you need when it comes to things. Shop fast, simple and cheap. En flot lille flaske til saft, most, nedkogte koncentrater, sirup og meget andet. Også ideel som værtindegave fyldt med egen produkter.


Med patentkork finns det 1litersflaskor i glas för en billig peng på IKEA. Tack, du har löst ett av mina problem. Jag har en fin gammaldags saftflaska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg