torsdag 19 februari 2015

Honungsburkar i glas

Köp honungsburkar prisvärt. Burkar - inte bara till honungsburkar utan även som syltburkar, inläggningsburkar, salvburkar m. Honungsburkar används inom biodling för att förpacka, förvara och sälja honung i. Kvantitetspriser Vid köp av minst paket 35 5samt 7gr glasburkar ges. Vi har allt för din biodling, från kupor och slungor till honungsburkar och etiketter.


Langstroth ramar av plast.

Flaska plast till flytande honung. Du hittar också fina burkar med bygellås i glas som passar utmärkt för exempelvis müsli eller kryddor. Presentburkar ”nalle” i glas eller plast, etiketter och kartonger.


Om oss : Beställa : Egna modeller : Etiketter : Ladda ner vår. I fokus Glassförpackningar. Nordic Pack erbjuder plastförpackningar för glass i flera olika storlekar och former. På Lagerhaus har vi ett stort utbud av glasburkar i olika storlekar. Ta bort etiketter från glasburkar, glas , vinflaskor och andra glasflaskor lätt på det här sättet.


Få bort klistret på glas du vill återvinna med de här tipsen!

Organisera och förvara i köket med hjälp av våra fina och praktiska burkar. H), transparent, Glas st. Ananas i glas med lock - Champangefärg - Burk eller vas - cm. Praktisk, liten burk för t. Snäpplås och silikonring för tät förslutning. Etiketter speciellt anpassade för att monteras på honungsburkar i glas eller plast.


Etiketterna trycks i våra digitala tryckpressar och spolas sedan upp på rulle. Annonsera här till en rimlig kostnad. Många mindre biodlare återanvänder honungsburkar av glas om honungsetiketten har har avtagbar limning. Köpa honungsburkar i glas inklusive lock (7gram eller 5gram, st på flak), till priset 1kr. Inget kadmium eller bly tillsatt.


Bara den senaste versionen av dokumenten finns tillgängliga. Vi arbetar med ett stort antal former och material, däribland glas och plast. Vi kan även erbjuda tillbehör och alternativa kapsyler och lock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg