fredag 23 mars 2018

Stege till plåttak

Brett profilsortiment i stål och aluminium som täcker taklutningar. Stort utbud aluminiumstegar till lagret. Ska du montera takstege på plåttak , tegeltak eller papptak?


Brett sortiment på takstegar där kvalité ligger i fokus. Vad gäller taksteg på plåttak så monteras dessa enkelt direkt.

För att din stege ska behålla sin goda kvalitet och hålla längre är det alltid av stor. Snökrattan är en unik produkt ämnad framförallt för falsade plåttak. Produktinformation: Taksteg på plåttak. Våra takstag på plåttak är en revolutionerande produkt som skruvas direkt i takplåten.


Behöver du en rejäl takstege för t. Lätt stege med bra stabilitet. Montagefilm för takstege med fäste för falsade plåttak.

Steget passar alla vanligt förekommande typer av. Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler. Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Glidskyddet är varmgalvat med pulverlack.


Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett. Alltid nya varor till låga priser. Per Wikstrands glidskydd för falsfäste och lös stege på tak.


Hitta lägsta priset på Takstegar. Tillverkas av varmförzinkat stål. Infästningsplåt för glidskydd på lagt plåttak. Stegar och byggställningar från Byggmax.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten. Har du några frågor om vilken stege som passar just dig eller hittar du inte den stegen som du letar efter så tveka inte med att höra av dig till oss.


Lägga plåttak eller byta till ny.

Det här behöver du tänka på vid renovering och ommålning av ett plåttak. Gör det själv instruktioner och beskrivning hur du målar plåttaket. I vissa fall måste takstegen vara ordentligt fäst i taket medan det i andra fall räcker med en lös stege tillsammans med ett så kallat glidskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg