torsdag 29 mars 2018

Redahylla glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i.

Helst i glas , men det går i värsta fall också med plast. Redahylla i vitmålat trä med glasskäppor, stora och två mindre. Längd 16 djup 2 höjd 1cm. Shoppa bekvämt direkt från soffan.


Köp på auktion eller fast pris! REDA kryddhylla funkis längd 115cm, bredd överkant 24cm, bredd underkant 18cm. Hylla med förvaringsburkarna Reda i glas undertill, precis som förr fast här i ny tappning.

En liten hylla samt hushållspappershållare finns också. Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies här eller stäng fliken nu. Får inte plats i mitt nya boende. Redahyllan är en eftertraktad och fortfarande högst användbar klassiker från folkshemsuppbyggnadsåren på och 50-talet.


Den används fortfarande flitigt av. Här hittar du inspirerande bilder på redahylla uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. En vacker kökshylla med boet glaslådor typ en redahylla för förvaring av kryddor mjöl socker.


Klassisk hylla med förvaring i form av glaslådor för köket. Ja, det undrar jag, hittar den inte på hemsidan. En sådan där lite retro med fem glasbehållare bredvid varandra.


Nostalgisk och gammaldags redahylla , kökshylla med plats för skeppor i glas , porslin, plåt. Finns i två olika modeller. Den här modellan kan du antingen hänga.

Jämför pris och köp KRYDDHYLLA REDAHYLLA SPECERIHYLLA NYTILLVERKAD GLASSKEPPOR. Enkel och snabb prisjämförelse. Sök bästa pris antingen från en dator eller.


Hyllan kan stå på bänk men även byggas in i vägg. Det gröna är solfilm och går att ta bort. Träram behöver få en slipning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg