fredag 16 mars 2018

Gammaldags hus

Tallbacken är ett av våra klassiska landskapshus, fyllt av härlig gammaldags känsla och stil. Det är ett hus med snickarglädje och sekelskiftesromantik. Skursocklar, breda listverk och öppen spis ger allt en känsla av ett äldre hus. Ljuskrona från inredningsbutiken Kajsa Johanna i Uppsala.


Flera av de stora tapetföretagen har kollektioner med gamla mönster som passar i ett äldre hus eller där man vill skapa en gammaldags känsla.

Jeanette och Per-Erik byggde nytt hus i gammal stil på sommarstugetomten. Oavsett om du utgår från våra husmodeller eller vill att arkitekten ska rita ett helt nytt hus är målet alltid att huset ska vara unikt. Planen var att bygga ett hus som kändes 1år gammalt. Med en detaljerad lista på allt som krävdes kontaktade Hanna och Robert husföretagen.


Så får ett nytt hus gammaldags charm. Bestäm en stil och håll den konsekvent under bygget och vid inredningen. Skräddarsyr huset efter tomt och drömmar!

Inspireras av hem från Trivselhus! Besök ett visningshus i helgen. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för gammaldags. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från.


Trivselhus är en ledande hustillverkare med tomter till salu i hela Sverige. Vi realiserar drömmen om ett skräddarsytt hus genom att guida dig hela vägen från. Hej Jag ska bygga en liten smedja på min lantgård och tänkte uppföra den i klassisk stil men med modernt inblandad.


Jag tänkte därför mura grunden. Följ anvisningarna och bygg en konsolhylla med fint rundade former. Den fungerar extra bra i ett kök med gammaldags känsla. Re: Badrum i gammaldags stil, hur?


En del byggnadsvårdsbutiker har utställningar som man kan kolla på för inspiration, t. Välkommen till Sekelskifte och vår inredningsbutik med fokus på gamla hus ! Sekelskifte - Ett byggvaruhus med historisk knorr i centrala Stockholm! Byggfabriken om ni skulle.

Vi har inredningsdetaljerna som fångar en lantlig och gammaldags känsla, med emaljerade skyltar för kök, skafferi och badrum, gamla mått i zink, köksvågar i. Ett stort utbud av klassiska ventiler till gamla hus och lägenheter. Hitta de bästa erbjudandena för hus gammaldags. Huset präglas av gammaldags charm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg