måndag 8 januari 2018

Casco superset

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Partiköp hos XXL = extra låga priser. Kolla in alla erbjudanden! Starkt monteringslim som fäster mot bl.


Ger en fyllande och elastisk limfog. Mycket god tålighet mot vatten, värme. Extremt starkt monteringslim för monteringar av alla material, utom feta plaster. Limfogen blir fyllande och elastisk. Har god beständighet mot vatten, värme och.


Casco har ett brett sortiment av produkter för att fästa, foga och limma. Det omfattande sortimentet av kvalitetsprodukter är den främsta orsaken till att Casco. Perfekt för limning av takplattor, stenplattor, skivmaterial etc. System Casco Folie kan användas vid alla skivkonstruktioner och massiva konstruktioner i alla. Casco rubberfix är hemmets första hjälpen-kit, perfekt för reparation, skydd och.


Limmet tål även vatten, värme och kyla. En cookie underlättar ditt besök och vår webbplats blir mer användbar och funktionell. Superset Casco monteringslim. Casco har 1års erfarenhet av byggmaterial till ditt byggprojekt.


Vi på K-rauta är stolta återförsäljare av Cascos färg, silikon och lim, golv och kakel. Monteringslim för glas, betong, metall, trä, cellplast inne och ute. SAFETY DATA SHEET according to Regulation (EC) No. Tveka inte att höra av dig! Casco : Dela på: Frågor om den här varan?


Färghandelskompaniet ingår i den världsomspännande Akzo Nobel-koncernen. Vår affärsidé är att vara en pålitlig samarbetpartner inom området färg, vägg. Jämför priser och hitta bästa köpen av Casco produkter hos PriceRunner Sverige. För vattenfast försegling i våtutrymmen av pvc-väggbeklädnad. Transparent elastisk tätningsmedel på akrylbas.


Fäster mot pvc, glas och metall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg