onsdag 17 januari 2018

Kabelränna golv

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Smidig modell med plats för flera kablar. Gömmer kablar och sladdar på golvet utan att de kläms.


Skyddande kabelkanal med tre hålrum, för golv. Tillverkad i elastisk PVC som är mycket lätt att lägga ut och fästa. Kan skäras eller klippas till önskad längd.


Dessutom slipper du dammråttorna som lätt samlas vid kabelhärvorna på golvet. Listerna är lätta och smidiga att rengöra. Gör det själv - Bli inspirerad. Skruvmonterad kabelkanal som hjälper dig att dölja sladdar av olika slag. Välkommen till prisvärd el och belysning hos Jula!


Jag ska dra runt 3-kablar under den. Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar. Bra att veta om laminatgolv! The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vi lägger in ekparkett och sambon vill ha golvlist i ek.


Men jag skulle vilja ha plats för framtida kablar bakom listen. Hon vägrar en ful kabelkanal i. Förutom att dölja skarven mellan vägg och golv kan en golvsockel bli en snygg inredningsdetalj. Golvlisten är en viktig detalj i varje rum.


Ska du dra kablar rakt över golv så kan det vara bra att ha en kabelkanal för att se till så att ingen snubblar. Söker du efter lister till ditt byggprojekt eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av bland annat sockel, foder, talklister, tröskellist och. Hur fixar man skarvar på ett bra sätt?


The document has moved here. Alternativet är då en halvdiskret kabelränna längs med taket eller då. Kabeldike Ränna 7mm, Silver.


I våra konferensrum på jobbet har man täckt kablar på golvet med någon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg