fredag 26 januari 2018

Guldspray till metall

Guldspray fäster på trä, metall , tegel, hård plast och flera andra material. Sprayfärg blank, mycket bra spray i hög kvalitet för icke sugande material, t. Nu är det åter populärt att inreda med guldfärg. Med guldspray på burk går det snabbt att färga om saker. Vi gjorde om en orange lampfot av keramik.


Montana Gold (för proffs) 400ml.

Ikea-möbler att se riktigt lyxiga ut. Spraya möbler och inredningsdetaljer med guldspray – här är enkla DIY-tips. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


På K-rauta hittar du sprayfärg för enkel målning av bland annat trä, plast, metall , sten, glas och betong. Vi erbjuder prisvärd sprayfärg i flera olika färger. En snabbtorkande akrylbaserad hobbyspray. Då kan vår sprayfärg vara något.


Den finns i olika kulörer och glans och fäster på många underlag, bland annat metall , trä, glas och plast.

För inom- och utomhusbruk. Blank täcklack med utmärkta egenskaper för inne- och utomhusbruk. Snabb torkti hård UV-resistent yta. Avsedd för lackering av maskiner, verktyg, detaljer på. Steg – Spraya Införskaffa sängbord eller som i det här fallet ett laptopbor Vittsjö från Ikea.


Regular Price 94kr Special Price 75kr. Jämför priser och läs recensioner på Hobbymaterial. Guldfärgad spray som du kan använda för färglägga dina bakverk snabbt och enkelt. Alla plastdetaljer är sprayade i guldspray.


Hög täckförmåga och kulörstabilitet. Standardfärg Gula nyanser och guldspray. Färg på sprayburk till ljus.


Spraya direkt på ditt färdiga ljus för att få ett vacker skimmer av guld med en blank och proffsig finish. Förpackning (Primär) Förpackning: x 4ml Förpackningstyp: Nettovikt: 4g Bruttovikt: 4g Förpackningsvikt: g Förpackningsmaterial: Metall ,stålplåt. Den fäster direkt på metall , trä och betong. Detta gör Rust-Oleum Combi-Color idealisk att använda på staket, trädgårdsmöbler, bilar,. Glitterspray Guld Metallic - Ett guldigt glitterspray som ger ditt hår en vacker glittereffekt för en glamourös,strålande och festlig look.


Används på metall men rekommenderas inte till ackumulerande elkaminer eller. Plasti-Kote Metallic Guldspray 400ml.

Använda den till att spraya en metall lampa. Så fyllig i pigmenten och väldig äkta i färgen !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg