fredag 12 januari 2018

Sockel ventilerad

Sockel ventilerad kan användas som golvlist för att ventilera ut fukt. En ventilerad sockel används där det krävs luftspalt. IKEA - METO Ventilerad sockel , års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.


Platon Mekaniskt Ventilerad Golvsockellist är speciellt anpassad till ventilerad Platon.

Baksidan är urfräst och förberedd för att kunna öppnas upp där det. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Sockel från Moelven i dimension 15x56mm gjord av Vitmålad furu med en längd på meter. En sockel eller som det också ofta kallas, golvlist, döljer skarven. Golvlist av furu, Vitmålad.


Avsedd för rum som kräver ventilering av golven. Håller på med ett mekaniskt ventilerat platongolv och det enda som återstår är de ventilerade. Eventuellt en urfräsning i sockeln , eller helt.

Ditt val av leveranssätt styr leveranstiden. Lagersaldot är i ständig förändring och endast en indikation, vi kan därför inte garantera att produkten finns. MaterialSpecifikation Sockel av furu Användningsområde Där det krävs luftspalt, bl a vid ventilerat golv.


Sockeln är tillverkat av kvistfri furu och kan beställas obehandlad eller färdigbehandlad i valfri NCS-kulör. För att minimera miljöpåverkan är ytbehandlingen. Man vill nog ha sockeln kloss mot golvet, dels för att säkra att parkett inte reser sig, dels så blir det annars en fin dammgömma. Furu, exakt dimension beroende på leverantör, pris baserat på 12mm. Tillverkas av färskkvistig furu.


Höjd upp till 1mm kan mot beställning tillverkas av kvistfri fururåvara. Här visas text som beskriver en produktkategori med underkategorier. Brödtext är den löpande texten i en bok, ett litterärt verk, i. Jag ska montera in en diskmaskin i mitt nya kök. Hur garderar jag mig emot att behöva såga sönder sockeln om jag senare behöver få ut maskinen?


En krypgrund byggs statiskt sett upp på samma sätt som plintgrunder. Grunden är helt inbyggd men är ventilerad via öppningar. Utförliga måttangivelser samt nedladdningsbara CAD-ritningar på alla dimensioner av sockellister.


Berteco AB är en trygg leverantör av sportgolv, trägolv och andra golvprodukter.

Berteco har en solid grund med hela års erfarenhet av golvläggning och då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg