fredag 22 december 2017

Sand byggmax

Hitta de bästa urvalen i Sverige! Certifierad av Trygg e-handel. Byggmax AB lever upp till Trygg e-handels krav för e-handlare. Sanden ger ökat grepp när temperaturen sjunker och saltet inte längre tar.


Sandprodukter kan användas vid halka, för plattläggning, till barnens sandlåda, vid blandning av murbruk, sand till sandlåda m. Om det står sättsand på påsen som kostar 3kronor så är det helt vanlig sand som någon har hällt på påse och skall.

Köpa sand för många ändamål Sand är nog den finaste sortens sten som finns och består av partiklar som är mellan 0och mm stora. Vill du slippa halka på trädgårdsgången eller uppfarten? Hos oss hittar du ett stort sortiment av sand och salt för att slippa problem med isiga gångar. Här hittar du öppettider till Byggmax och när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar.


Sandlådan är den plats för barn där de kan sitta och leka och sjunka ner i fantasin. Vi kan erbjuda dig ett gäng olika typer av sandlådor beroende på vad som. En fin formbar sand till sandlådan och utfyllnad av hål i gräsmattan med mera.


Sanden är en svensk natursand med en fraktion på 0-mm. Bindemedlet blandas sedan med sand 1:4.

Murcement kg cirka kr på byggmax. Kalkcement cirka 1kr för kg,. Rätt sand för rätt tillfälle. Stenkross, singel, makadam m. Fogsand ogräshämmande antracit 20kg.


Då går det år 3kg cement per m3. Om du köper cement på Byggmax kostar den ca 5kr. Formbar sand till sandslott och sandkakor. En finkornig och formbar sand till ny- och påfyllning till barnens sandlådor.


Blandning av muroch putsbruk. Läggning av trädgårdsplattor. Uppluckring av styva leror i rabatter, gräsmattor m m. I många av våra anläggningar finns även produkter som jordar, sand.


Ange postnummer för leverans platsen, för att se pris och urval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg