måndag 4 december 2017

Plastnät granngården

Brett sortiment inom stängsel, vatten, stalltillbehör. Vi har alltid prisvärda kampanjer. Många produkter till bra priser. Handla från kända varumärken. Produkter för Gård och Lantbruk.


Vi på Granngården kan det här med stängsel. Hos oss får du den hjälp du behöver för att ditt stängsel, staket eller din paddock ska bli. Ett praktiskt och hållbart sintrat hundgårdsnät på rulle. Nätet finns med en längd på och meter. Plaststolpe med stålspets, trampfot och fasta isolatorer.


Finns i två olika storlekar. Stamskydden är extra stora och fjädrar runt stammen, vilket gör att de är lätta att sätta upp och inte behöver något stöd. Skyddar mot gnagande djur. Behöver du ett nät eller stängsel till ditt hem eller lantställe? Vi vill att människor ska vilja fixa.


Vi på K-rauta erbjuder bland annat stängselnät, grindar, stängsel och sållnät. Stängselguiden hjälper dig välja rätt stängsel efter dina djur och behov. Välkommen till Granngården ! Underhållsfritt nät för dig som vill bygga stängsel, spaljéer, kompostbehållare m. Galvaniserad stomme klädd med grön PVC-plast.


Detta plastbaserade lättviktsstängsel är trots sin låga vikt ändå robust och segt nog att användas året om. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Några av de som säljer detta är Granngården som fågelbord twilight, Jula och Plantagen, tex. Köpa eller bygga en billig fågelmatare. Hägna in djur kaniner, höns och hundar eller skydda bär och träd med detta plastöverdragna och galvaniserade nät.


Hos Harald Nyborg hittar ni Staket, nät och elstängsel till billiga priser. Varmgalvaniserat och epoxylackerat stängsel som är enkelt att hantera och montera. Någon som vet nån som säljer plastnät mm fyrkantsmaska ? S Jag menar styvt nät typ kompostnät inte fiskenät Har köpt förr på granngården men dom har.


Skonsamt plastnät som skyddar yngre trädstammar. Nätet öppnar sig allt eftersom trädet växer. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.


Hos oss hittar du drivhus, miniväxthus, jor krukor och tillbehör som gör din odling roligare och enklare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg