tisdag 5 december 2017

Rensa stuprör

Få anbud gratis från från seriösa lokala hantverkare. Nu , även lägre pris! Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Har en hängränna och stuprör som är igenkorkat på meters höjd.


Lider själv av svindel och klarar inte att komma upp på vår stege som är 7. Slitna hängrännor och stuprör ? Hur rensar och underhåller man hängrännor? Här hittar du tips om takrännor när du ska rensa , täta, reparera och underhålla. För att din takavvattning på ditt hus skall fungera adekvat krävs det att du håller efter din takrännor. Minst en gång om året behöver du se till att. Hängrännor och stuprör har en avgörande uppgift- att se till att regnvatten och smältvatten från snö samlas upp och transporteras bort från huset.


Se över stuprören en gång om året, men är huset omgivet av höga träd som släpper barr och småkvistar kan det vara bra att rensa hängrännorna. Om vatten tränger ut genom otätheter i rännor och stuprör , kommer grundmurar och väggar att bli nerstänkta och fula. En tråkig men viktig syssla.


Att rensa hängrännor är oftast enklast att utföra med stege eller från takluckan men när det är för högt eller taket lutar bör specialister göra arbetet. Stuprör och hängrännor är viktiga delar på ett hus som ska tåla stora påfrestningar under lång. Oavsett om de förvandlar sig till bilar eller rensar stuprör. Rensa ordentligt­ minst en gång per år,. Looj gör det sistnämnda och vi har fått testa den på mässans golv.


Stuprör mm från Wijo är tillverkad av varmförzinkad stålplåt med ett. Kontrollera att vattenavrinningen fungerar med jämna mellanrum och rensa bort. Jag behöver hjälp med att rensa takrännor och stuprör från löv och diverse i våran bostadsrättsförening.


Att upptäcka en vattenskada framåt vårkanten är varken kul eller billigt. Silvermetallic, 90mm Välj butik för lagerstatus. Vackert, tåligt och varaktigt. Genom att underhålla taket och rensa stuprännorna kan man spara mycket. På vår hemsida kan du enkelt läsa mer om den servicen vi erbjuder gällande stuprör.


Anlita oss för en besiktning av era tak där vi gör bedömningen huruvida hängrännor och stuprör behöver tvättas eller om där finns trasiga takpannor. Köp din nya takavvattning på K-rauta. Vi har det du behöver för en effektiv takavvattning – stuprör , grenrör och utkastare med smidig hemleverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg