torsdag 14 december 2017

Ojordad förlängningssladd

Ojordad förlängningskabel med europauttag. Kabeldimension: 2xmm². Vi gör elinstallation och belysning både praktisk och prisvärd. Jag läste artikeln om problemet med datorer anslutna till ojordade eluttag. Jag tänkte flytta min dator från köket med jordat uttag till ett annat rum där det.


Grendosa för ojordade stickkontakter.

Förlängningssladd med ojordade eurokontakter. Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet av högsta klass Leveranstid och fraktkostnad. Blir så bökigt att dra en jättelångt förlängningssladd ut till hallen och så har man två små busungar på 1. Jordade kontakter passar i såväl jordade som ojordade uttag. A får du byta själv du får byta ojordade vägguttag på egen han men bara sådana för högst a. Kraftig förlängningssladd med greppvänlig stickpropp och uttag med lock. Både uttag och stickpropp är jordade.


Välkommen till oss på Jula!

Jodå, det finns ojordade uttag som det går utmärkt att sticka in en jordad kontakt i. Dels de med helt cirkelformade försänkningar för kontakten,. Här hittar du diverse elmaterial såsom grenuttag, förlängningssladd , timer, jordfelsbrytare med mera. IP-klass 4 för utomhusbruk. Smartline Skarvslad 2X1. Får man koppla in en jordad förgreningsdosa eller förlängningssladd i ett ojordat vägguttag?


Det finns ju uttag som är plana där en jordad. OK att dra en förlängningssladd ut i köket och koppla in datorn därifrån? Kör hellre datorn ojordad , det är inga större problem.


SKARVSLADD OJORDAD PETSKYDDAD M. Du bör därför inte dra en ojordad förlängningssladd till badrummet och förlängningssladden bör alltid vara anpassad för våtutrymmen. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


Foto: Att åtgärda felen innan olyckan är framme kan vara värt varenda krona. De flesta bostäder är anpassade efter vuxna människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg