onsdag 13 december 2017

Gösstake teak

Fenderfästen, avbärarlist i gummi, tamp lägges i spåret. Lanternor, gösstake av teak , stävskenor i rostfritt, flagga med flaggstång. Gösstake Lillsnobben från Hjertmans. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. För monteringar av mindre lanternor och vimplar på motorbåtar.


Däck: Teakdäck, teak på fotlister, ankarbox i fören och aktern, två ekpollare i aktern och en i fören, fenderfästen, tross runt båten, primad och bottenmålad. Komplett el-utrustning inkl elektrisk länspump, Garmin GPS och lanternor. Stort lager med snabb leverans. Den nya Finnmaster Tär en perfekt kombination av modern toppdesign, praktiska detaljer och sportigt utseende.


De strömlinjeformade skrov- och takfönstren samt. Det finns ännu inget innehåll på denna sidan. Teakdäck med teak ovanpå fotlister och uppe på sarg, högglanslackerade teakpollare två i aktern och en i fören. Halkmönsterreparation Flexmold. Min erfarenhet är att man inte skall olja innan.


Teaken är fet i sig själv och det är bättre att fetta av med lösningsmedel. Gråa får du bort genom slipning. Båten har skrov i plast, sittbrunn och överbyggnad i mahogny, däck och reling i teak.


Högglanslackad gösstake , roderkult, paneler på ruta. Köp och sälj gösstake trä , lägg in en annons gratis! Fräst ur dåligt trä på skarndäck och lappat med teak och epoxi på båda sidor,. Välkommen till Fredricsons Trä! Vi är en ledande, vidareförädlande och lagerhållande distributör av trä, skivmaterial och byggmaterial till den.


Kan jämföra med min Yamarin där den delen av teaken som är lagd på fabrik (fördäck). Ersätt ditt utslitna teak med Isiteek! ISITEEK är en syntetisk teakimitation som ser ut och känns som riktig teak.


GÖSSTAKE SNOBBEN 31C köper du smidigt hos Marinshopen. Handla direkt i vår butik i Stockholm eller online Vi säljer. RYDS 570DC är båten som också är bekväm att övernatta i. Teakklätt akterdäck samt teak på trappor till flybridge och badplattform. Entré till motorrum genom lucka i akterdäcket. Svarvad mahognykärna med ytfaner av teak mm före putsning.


Teakfaner limmad på papp, rullbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg