torsdag 24 augusti 2017

Eklk i mark

Men vilket skydd krävs ovan. EKLK skall läggas i kabelrör. Vad ska den användas till? Menar du verkligen 4x(utan jord) och inte 4g(med jord)?


Om du inte ens vet vilken kabel du ska använda, så får du inte göra det installationen.

Får läggas i mark och vatten om den är skyddad mot. Installationskabel för fast installation inom- och utomhus. Får även installeras i mark , dock skall kabeln då förses. Hitta vad du behöver, vi har allt från elektronik till automation.


För fast förläggning, även upphängd i bärlina, samt skyddad mot mekanisk åverkan i mark. Mantelmaterialet är beständigt mot UV-strålning och. Kan förläggas i mark med skydd mot mekanisk åverkan Lämplig vid elsanering Utomhus med skydd I anslutningspunkt i armatur tillåts temp upp till max 105.


Forum › Teknik VVS › ElCachadLiknandedec.

Då jag ska dra en kabel på uthusvind och sedan ner i backen. På mark ska du använda EKK. EKK är viktigt vid installation På. Belysningsstolpar, friggebo fast förläggning i mark.


Samma lättarbetade kabeln som elektrikern föredrar. Fast förläggning, i rör, kanal, i eller under puts, samt upphängd i bärlina. Lämpad för inom- och utomhusbruk. Nej absolut ingen gummikabel i marken , och naturligtvis inte ens om den ligger i plaströr. Vattenfall lade min servis i någon typ av tjockväggad (svart).


Kabeln är avsedd för fast förläggning inomhus och utomhus. Vid förläggning i mark skall kabeln förses med extra skydd mot mekanisk åverkan. Finns det några vettiga skarvdosor eller så? Kabel som kan installeras nästan var som helst. Kan grävas ned i marken om den läggs i rör.


Den smått fantastiska PEX-kabeln som ersätter i många fall den svårjobbade EKKJ. FR-N1XV är en kraft- och installationskabel utan. De PVC-material som används i Reko installationskablar har utmärkta installationsegenskaper och lång livslängd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg