fredag 11 augusti 2017

Byggmax konsol

Handla online till toklåga priser. Lägg till montageservice vid köp! Inom- och utomhusbelysning m. Välj från ett brett sortiment.


Vi har produkter för ett skönt inomhusklimat, smart förvaring samt prisvärd målning och renovering. Förzinkad konsol som tål hög belastning.

Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring. Robust varmgalvaniserad konsol för förvaring. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak.


Konsol i vitlackerat stål. Vi vill att människor ska vilja fixa. Kvalitet till toklåga priser. Alltid öppet köp i dagar! Krok Beslagsboden Enkel Nickel.


Ska du ha lite tyngre prylar på hyllan är denna förstärka hyllkonsol ett bra val.

Hyllplan, skruvar och pluggar. Byggmax har ett hyllsystem där man köper väggskenor samt konsoler för att fästa dessa. Detta blir dock ganska dyrt med tanke på att det är några. För puts-, sten- eller betongfasad. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.


Glasklammer 5-Mattkrom HUMattförkromad för glas 5-mm. Har du en hylla som ska sättas upp? Vi har ett varierat utbu för att du ska kunna hitta en konsol som passar just ditt hem och dina projekt. Angivna värden för max vikt är beräknade och garanteras ej. De förborrade konsolerna finns i obehandlad furu, ek och björk men också i lackat utförande i färgerna vit, svart, grå, grön, ceriserosa och ljusrosa.


Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt konsol byggmaterial Byggmaterial och göra ett billigt. Avstånd mellan hyllplan 2mm.


Furu finns i obehandlat samt svart- och vitlackerat utförande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg