fredag 11 augusti 2017

Rund marmorbricka

Ge stil till köket med koppar. Cervera har muggarna för köket. Finn dina favoriter bland våra nyheter inom serveringstillbehör. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Spara - På Online Shopping. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Picknick Bricka Rund Ø cm. Smörgåsbricka, Rosegarden, grön, 20xcm.


Våra vackra marmorbrickor är frästa i ett stycke och har ej limmade kanter. Rund Marmorbricka med kant, finns endast i Carrara. BESKRIVNINGBricka i marmor. Snygg design med härlig tyngd. Används som ostbricka, skärbräda eller ljusbricka.


Marmor är en bricka med ett rustikt intryck som blir en fin detalj var du än väljer placera och använda det till. Välj mellan grå, vit eller grön marmor. Hos Lagerhaus hittar du ett stort utbud av brickor i olika storlekar, färger och mönster. Finn marmorbrickor i skandinavisk design i vårt breda utbud av servering. Vad sägs till exempel om en bricka i metall som dessutom kommer i 4-pack?


Eller du kanske vill ha en rund bricka med spegelglas i botten? Läckert svart mindre marmorbricka från danska Madam Stoltz. Perfekt att använda som underlägg till inredningsdetaljer, till badrummet med tvål och handkräm. Fin rund marmorbricka , servera och dekorera din godsaker på. Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör.


Vi hjälper dig att hitta rätt marmorbricka Kökstillbehör och göra ett billigt. Rund Bricka Bows by Josef Frank, cm. Grand Cru Serveringsbricka, rund , bambu manufacturer logo. Vi har brickor och fat med stora variationer på stil och form.


Fri frakt till butik Störst på soffor Bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg