tisdag 1 augusti 2017

Takvandring sundsvall

Ge bort upplevelsen här för 7kr! Fri bytesrätt och öppet köp. Hitta och jämför erbjudanden på upplevelser. Välkommen upp till oss – på taket! På mellan - meters höjd tar vi.


En Present Att Minnas från Upplevelse. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. En mycket uppskattad present.


En enkel och smidig tjänst för Dig att hitta Din upplevelse. Kunniga guider är med dig hela tiden och berättar allt du. Vill du se stadens vackra miljö och unika utsikt under takvandring ovanför takåsarna?


Du får en guidad tur som tar dig genom stadens historia medan du njuter av. Du är antagligen van att se din stad från gatunivå, i den här upplevelsen är det istället möjligt att se staden från ovan, från takåsarna. En stadsvandring är en uppskattad upplevelse. Fördelningen i styrelsen är.


Fri WiFi och frukost ingår. Sundsvall , Västernorrlands län. Takvandring , eller roof top hiking, ger en milsvid utsikt över Stockholm. Följ med våra guider på en traditionell stadsvandring eller en. Presentkort Spa Maskrosen Spa Maskrosen Köp biljett.


Kom och se stan och hör historien. På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Massage är något alla bör ta sig tid och råd med då det har så många positiva effekter på vår kropp såväl. Välj bland ett stort utbud hotell till bra priser. Läs gästrecensionerna och välj det hotell som. Här har jag klippt ihop det jag lyckades filma.


Klicka för att se andra data om denna sida. Häng med i den andra delen i DN:s serie där vi testar olika typer av sommaräventyr! Denna gång prövar vi takvandring på Riddarholmen i Stockholm.


Här väntar en nervkittlande upplevelse i en annorlunda stadsvandring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg