torsdag 24 augusti 2017

Gårdsgrus 8 16

Till gångar och gårdsplaner. Jag har fått tipset att inte ha för djupt med finare grus typ -12. Gårdsgrus även kallad natura singel och ärtsingel. En svagt nedåtsluttande garagefart gör. Dvs jag hade inte tittat på gruset innan jag köpte det.


När jag kom hem efter jobbet och. Eftersom detta är ett naturmaterial kan färgen variera från. Produktbilderna är endast för att ge en allmän uppfattning. Har i alla tider använts till grusgångar. Bergkross 0-mm Bärlager 0-mm.


Naturgrusprodukter för infarter och trädgårdsgångar kallas oftast för singel (gårdssingel, ärtsingel). Det kan vara enbart sorterat till olika storlekar eller. Kapilärbrytande lager, dränering m. Stolektsintervallet och bristen på finmaterial ger en dränerande effekt med mindre känslighet för frost och tjäle.


Den här grusprodukten rekommenderas som överyta på trädgårds- och Parkgångar. Materialet levereras i samarbete med Ballast Sverige. Leverans sker i ett område. Singel - mm är ett okrossat material från vår grusgrop som har gått genom tvättanläggningen. Det är en gammal grusstorlek som även kallas gårdsgrus.


Vårt gårdsgrus och gånggrus är noga utvalt och kvalitetskontrollerat. Ett av Sveriges största sortiment av dekorsten, välj bland sjösten, marmorkross, diabassingel eller gårdsgrus i alla möjliga färger och former. Används till gårdar, trädgårdsgångar och gårdsplaner. Dräneringsgrus, makadam - 16.


Jordförbättring, stenmjöl 0-2. Makadam ofta kallat gårdsgrus. Singel i fraktionen - mm Användningsområde: som gårdsgrus på gångar samt garageplaner och som fyllnad där dränering krävs.


Betonggrus 0- Singel -Singel 12- Singel -Kullersten. Ladda ner högupplöst bild. Du kan beställa upp till st säckar per leverans och du kan välja olika fraktioner om. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


I våra prislistor hittar du pris för gårdsgrus , makadam, stenmjöl, grus och alla våra andra material. Välkommen till Åkersberga Lastbilcentral AB. Butiker: Mån - Fre - Lör - Sön - -Störst på sten och kakel! Gångsingel eller gårdsgrus som det ibland också kallas är en vanlig.


Vi har det du behöver för att förverkliga ditt projekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg