tisdag 16 maj 2017

Vägguttag hörn

Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Utanpåliggande 3-vägsuttag designat för montering i hörn eller under överskåp. Uttaget har tre jordade och petskyddade uttag.


Lämplig för montage i hörn , underskåp och för vägg. Jordat 3-vägs vägguttag för placering utanpåliggande i hörn eller under överskåp. Hörnbox med tre jordade uttag.


Perfekt lösning i kök, arbetsbänk mm. Levereras komplett med hörnbox, vägguttag och ytterram. Färg Vit, Märkspänning 250V, Märkström 16A, Utförande 3-vägs, Uttag för såväl hörn -, underskåp och väggmontage. Vi hjälper dig att hitta rätt el uttag hörn Badrumsmöbel och göra ett billigt. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Vägguttaget är färdigmonterat i hörnboxen. Uttagen har uttagshålen vågrätt vid liggande montage. Skruvanslutning, petskyddat. Komplett med täckram och hörnbox. För utanpåliggande montage t ex vid underskåp i kök eller i hörn.


VÄGGUTTAG SCHNEIDER EXXACT 3-VÄGS HÖRN JORD. Handla enkelt och smidigt med hemleverans. Sockel, lock och bottenplatta av halogenfri termoplast. Här hittar du en mängd eluttag i olika utföranden och funktioner.


Sockel och centrumplatta av halogenfri termoplast. Infällt montage kräver 1½ dosa. Dubbla anslutningar per fas. För montage under överskåp eller i hörn. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Förberedd för installation i hörn. Utanpåliggnade 3-vägs jordat vägguttag för montage i hörn och under skåp. Standardnorm för vägguttag är annars 2mm från golvet. Det avstånd i sidled som finns i standarden är 2mm från hörnet ,. Diskret och lättåtkomlig placering i hörn.


Boxen är bestyckad med timer och jordat vägguttag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg