tisdag 23 maj 2017

Timmerhus timmerstomme säljes

Vi har nu timmerstomme till salu från. Undersöker intresse för vårt timmerhus. Vi tillverkar gedigna och prisvärda timmerhus i rundtimmer. Timmerstomme för nedmontering.


Vi tycker om rejäla timmerhus. Priset på en timmerstomme beräknas utifrån ett flertal variabler. Bland de viktigaste är: husets storlek i kvm väggyta,.


Mindre hus på landet, med timmerstomme , säljes till högstbjudande! Passa på och lägg ett bud! Rejäl timmerstomme i mycket gott skick, två plan. I Kuusamo byggs ett daghem av timmer.


Byggnadsprojektets huvudentreprenör. Vi på Sibcon bygger timmerhus i två olika utförande. Dels handbilade timmerhus och maskinfrästa.


När du väljer att bygga ett timmerhus väljer du ett naturligt, hållbart och hälsosamt boende. Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden. Påbörjad rivning invändigt. Måste flyttas från platsen.


Säljes till högstbjudande. Larsson-Hus bygger och säljer timmerhus som är byggda med isolertimmer och värmetimmer. Besök vår webbplats för mer information om våra timmerhus ! Vi kan ordna en färdig timmerstomme , genom våra samarbetspartners som gör timmerhus. Ej maskinfrästa stockar, Dalaknut med tröskel.


Letar du efter timmerhus ? På Villaportalen hittar du de ledande tillverkarna av timmerhus och timmerstugor som levererar i Sverige. Kolla på bilder, i bildgalleriet. AB Hustimmer levererar all råvara som behövs vid byggnation av timmerhus som hustimmer, trägolv och paneler. Vi på Wagenius Bygg bygger både handtimrade och maskintimrade timmerhus.


Våra hus bygger vi i Härjedalen och i Jämtland med ett gediget hantverk. Ett timmerhus behöver en del omsorg av den nya ägaren, dvs. En levande hantverkstradition med ny teknik för funktionella och vackra timmerhus och timmerstugor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg