torsdag 4 maj 2017

Tryckimpregnerade reglar

Spara tid och pengar med Kelkoo. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Regla upp ett hållbart bygge Vill du bygga en fristående uteplats, eller kanske ett förråd?


Då kan du använda dig av tryckimpregnerat virke för att ge. Letar du efter tryckimpregnerat virke till ditt byggjobb? Vi på K-rauta erbjuder bland annat trall, byggtimmer, regel och sparrar i olika storlekar från populära. Till bärande konstruktioner som bärande. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.


Impregneringen ger ett effektivt rötskydd. Derome Timber producerar tryckimpregnerat virke såsom trallvirke, ytterpaneler och hyvlade reglar samt stolpar. I sortimentet finns både grön- och bruntryckt virke. Regeln kan också placeras direkt på bärlinor om höjden på din altan tillåter det. Och istället för stödreglar kan du välja att.


Prisvärt virke i ett brett sortiment av bästa kvalitet samt måttanpassning, sågservice, paketering, leverans. Ovanpå bärlinorna läggs ett lager reglar som bär gångbrädorna. Använd kraftiga tryckimpregnerade reglar.


Nu har vi kastat mattan som låg på balkongen och kvar är bara ett kalt betonggolv. Vi har mätt upp lutningen och börjat tillverka reglar som lutar lika mycket. REGEL 45X1TRYCKIMPREGNERAD. Opartiska tester visar att de salter som finns i det tryckimpregnerade virket angriper den traditionella trallskruven.


Reglar används normalt för att bygga. Har idag ett hus med krypgrund och har tryckimpregnerade brädor under syllarna för att hålla kvar asfaborden i bjälklaget. Pris cirka kronor per meter. Det går åt många meter… De ska sitta med ett max centrumavstånd på 6mm. Det är vanligt att syll i krypgrund möglar även om den är tryckimpregnerad.


Tryckimpregnerade reglar , 45xmm. Tänk även på att välja tryckimpregnerade reglar för dina projekt. XIMPREGNERAT HYV KLASS A. BYGGSKADETEKNIK har funnits sedan slutet av 80-talet och är ett av de ledande företagen vad gäller renoveringar av fukt och mögelskadade fastigeheter.


För att kunna mäta fuktigheten ordentligt och undersöka om syllarna är tryckimpregnerade så behöver man öppna upp nederdelen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg