tisdag 23 maj 2017

Pärlspont 120mm

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Klassisk pärlspont x 1mm av norrländsk furu. Spara - På Online Shopping. Välkommen till Sekelskifte och våra paneler i gammaldags stil!


Köp din nya panel på K-rauta.

Vi erbjuder ett stort utbud av olika paneler från populära Moelven – allt från klassisk pärlspont till tålig ytterpanel. Pärlspont är profilen som passar i både koja och slot. Innerpanel i furuTotal bredd mm, Täckande bredd mm.


Ytterpanel Total bredd 1mm , Täckande bredd 1mm. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Lagerstatus Kontakta oss för beställning Info.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Dimensioner: 15xoch 15x1mm, ändspontade i fallande längder. Ska spika pärlspont(120mm ) bred i taket och funderar på att hyra en dyckertpistol. Jag ska måla panelen men undrar om man spikar synligt, blir det så.


Vad är era erfarenheter av att spika pärlspont ( 1mm bre mm tjock). Har själv använt clips tidigare men det är lite. Södra är den största aktören i Sverige mot svensk bygghandel och har ett brett sortiment av träprodukter för byggnation. Besök våra lågprisbyggmarknader – Alltid äkta lågpris.


Om du envisas med panel så försök hitta någon bredare ex 120mm istället för 95mm. Vidare är pärlspont i tak smalare än den på väggar. Den klassiska pärlsponten har en pärla - en rundning - vid sammanfogningen som ger ett livfullt intryck till panelen. Tveka inte att höra av dig! Vår klassiska massiva furupanel finns som vit och snövit och går även att få obehandlad.


Panelen är nedtorkad till cirka. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Vitmåla kvistfri panel 12× 1mm. Skeppspanel Saltgrå 13×120.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg