fredag 5 maj 2017

Hyra lövsug

Nu , även lägre pris! Lövblås från Meec Tools som har dubbel funktion, den kan både blåsa och suga upp löv och annat skräp. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar.


Billmaskin för betong, Tegel Sten mm. Fungerar bäst med ett lätt arbetstryck, tryck inte hårt. Välkommen till Växjö Maskinuthyrning! Behöver du hyra någon typ av maskin eller verktyg?


En trädgårdsmaskin som fungerar som både lövblås och lövsug. Hjulburen lövsug som suger upp löv och slår sönder dem så de tar mindre plats. Vi vill att människor ska vilja fixa. Finns också ett litet hål som man kan stoppa ner smågrenar. Jordfräsar och Trädgårdsmaskiner Vikt kg Motor Arb.


Om företaget På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för. Inför hösten jättekrattning av löv tänkte jag hyra en riktig lövblås. Inte en sån där leksak med elmotor utan en med ryggmonterad bensinmotor a. Hyr dina maskiner i Borås och Kinna, hos oss på Maskinhjälp! Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Hyra grävmaskin, Hyra jordborr, hyra padda i Göteborg. Hyr In hyr ut maskiner i Malmö, Helsingborg, Laholm och Ängelholm. En tragisk olycka inträffade under tisdagen i värmländska Årjäng då en man med längdhandikapp, en dvärg, omkom i en våldsam kamp med den lövsug han arbetade. Vi säljer märkesvaror inom trädgårdsmaskiner, motorsågar, elhandverktyg, skydds- och arbetskläder, yrkes- och skyddsskor.


Lövsug , till Muck-truck Lösullsspruta. Hyra utgår från den tidpunkt du hämtar föremålet till och med den tidpunkt du återlämnar det. Gatan, uppfarten och trädgården kommer bli ren på nolltid.


Den mångsidiga maskinen är utrustad med en kraftfull Cub Cadet 4-taks motor för att suga upp löv och. Tillförlitlig, välbalanserad och effektiv lövblås som snabbt kan konverteras till lövsug. Efter några år med kraftig expansion var det ett måste med nya och rymligare lokaler. Vi erbjuder allt från maskiner och kranar till logistik och säkerhet.


Här kan du i lugn och ro titta på. Pressmeddelande: DISAB Group förvärvar HYR IN Gruppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg