måndag 3 april 2017

Slipa stavspetsar

Stavspetsar är oftast mycket lätta att byta,. Billig diamantfil från biltema eller classe O. Du slipar bara sidan som e utåt,. Har även testat Swix stavspetsar men de tyckte jag var sämre. Slipar dina stavspetsar vassa på kort tid! Diamantbryne med grova sidor på båda sidor.


Att köra med skarpslipade spetsar vid rullskidåkning eller Inlines är A och O. Se hemsida om tider) Loading. Unsubscribe from Rullskidcenter. Grovt, dubbelsidigt diamantbryne specialframtaget diamantbryne för att slipa stavspetsar. Har en grövre yta (fil) än vanliga brynen. När asfalten är hård (höst, vinter och vår) så bör stavspetsarna slipas var 2-3:e mil och under sommaren var 3-4:.


Film om underhåll av stavspetsar. Specialframtaget diamantbryne för att slipa stavspetsar. Ta några sliptag på spetsarna när de inte får fäste och de. Se till att du alltid slipar spetsarna så att du få bra fäste i asfalten;. Montera stänkskärmar 99kr.


Om du är osäker på vilken storlek av stavspetsar som behövs till dina stavar så är det. Swenor stavspetsar för rullskidor. Om man inte åker allt för ofta kan man nöja sig med en diamantfil eller ett diamantbryne som man slipar för hand med. Rullskidor är det närmaste vi kan komma traditionell skidåkning på barmark. Fevik, Aust Agder, Norway Blogger mest om når jeg prøver å bevege den aldrende gubbeskrotten.


Noen ganger om mat og andre ting som jeg funderer mye på. Adam slipar stavspetsar inför klubbpasset Många skåningar på hjul! I torsdags tog vi en lång och lugn löptur i Ängelholm. Rullskidåkning är en oerhört bra och kompletterande träning för alla längdskidåkare, som på så sätt kan slipa på teknik och träna upp flås och muskler. Det är väldigt fint längs kusten i. Bättre grepp i asfalten - mindre behov av att slipa spetsen.


Här finns det du behöver veta om rullskidor och rullskidåkning, såsom trafikregler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg