måndag 24 april 2017

Smidda handtag

Kvalitet direkt från tillverkaren! Snabb leverans och fri retur! Tillverkad i smide av smeden Jussi. Själva handtagets längd ca. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager.


Här finns kökshandtag och köksknoppar av högsta kvalitet. Vi har kökshandtag och köksknoppar för alla smaker. Köp nya kökshandtag hos beslagsbutiken! Säljs per styck och inte i par som bilden visar.


Finns också att köpa komplett med gardinstång och smidda hållare till paketpris. Betalning: Vi accepterar förskottsbetalning samt kreditkort på vår webshop. Faktura erbjuds efter sedvanlig kreditprövning.


Här hittar du våra nyproducerade dörrhandtag i gammal stil. Dekorativa beslag, handtag och knoppar. Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt. Beslagsboden erbjuder dig ett stort.


Vikingakista med smidda detaljer. Försedd med handtag av rep på båda sidorna. Ett handtag med skön karaktär. Vår Longhornserie finns både som handtag och krokar.


Färdiga smidda produkter 1. HANDMÅLAD SKYLT I SMIDESJÄRN. Denna webbsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av webbsidan. Järnet hettas upp i en ässja och formas sedan med hjälp av en hammare till gångjärn, handtag , krokar och spik. Shoppa bekvämt direkt från soffan. Jag använde massivträ i dörrarnas ram och askfaner i fyllningen, och förstärkte uttrycket med smidda handtag.


Jag designade också en glasdörr,. Vridbara knoppar följdes av smidda handtag. Ett gammalt kammarlås med handtag i mässing: Nytt dörrhandtag i gammal stil – polerad mässing.


Nytillverkade traditionella haspar och reglar för enkel och praktisk stängning av dörrar, grindar och luckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg