onsdag 19 april 2017

Trappklättrare hyra

Hyra rullstol malmö – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Liftkar SAL - är en snabb ultralätt trappklättrare som endast väger Kg, med en maxlast på 1Kg. Lämplig för transport av vitvaror. Hyr In hyr ut maskiner i Malmö, Helsingborg, Laholm och Ängelholm.


Info för hyra trappklättrare. Få resultat från sökmotorer i en! Med trappklättraren kör du värmepumpar, dryckautomater. Batteridriven trappklättrare idealisk för högt och tungt gods. Här kan du se hur en trappklättrare ser ut och hur den fungerar.


Den juli gjorde jag en resa med trappklättrare. Sodexo Hjälpmedelsservice har lång erfarenhet av att prova ut och skräddarsy hjälpmedel för brukare. Letar du efter eldriva trappklättare? Hyr och köp dina hjälpmedel hos oss.


Vi har ett stort utbud av olika elektriska trappklättrare. Vår mest sålda eltrappklättare klarar upp till 1kg och är. Klarar ca 1trappsteg på max 2mm höjd vid fulladdat batteri och maxlast.


Läs mer om företagens produkter inom trappklättrare på företagens hemsidor. Hyr allt för bygget hos oss. Vi har liftar, ställningar och byggmaskiner i olika märken. Tholmarks erbjuder även kurser.


Kontakta oss så hjälper vi dig! Om du inte har använt trappklättrare på det aktuella stället tidigare behöver vi kontrollera att trappklättraren fungerar både med trappan och med din rullstol. Hyr Trappkärra från Hörby Bruk hos Rental Öresund Maskinuthyrning i Glumslöv mellan Helsingborg och Landskrona. Kristinehamnsdepån övergår till Hyr -Center. Hyrmaskiner och Hyr -Center har sedan en tid ett nära samarbete för att på bästa sätt kunna serva våra kunder och.


När du hyr hos oss har du alltid fungerande utrustning när och där den behövs. En elektrisk trappklättrare för smidig flytt i trappor med lyftkapacitet på 175kg. Modellen klarar kraftigt svängda trappor.


Oväntat behov av mobilitet? Trappklättraren klarar smala och svängda trappor. Hos oss kan du hyra rullstolar! Våra kunder hyr våra rullstolar efter till exempel en operation.


Andra exempel kan vara på sommaren. En kraftig men smidig batteridriven trappklättrare. Tillverkar, hyr ut och säljer egna produkten Snedbanehissen Pusher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg