fredag 31 mars 2017

Marmor 40x40

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Hitta marmor till bra pris hos oss. Vi har italiensk carraramarmor från Bianco Carrara och även svensk kolmårdsmarmor.


I tidlös design med spännande materialmix av massiv marmor och lackad metall, får du ett bord som du har glädje av i många år. Stilrent sängbord med ljus marmorskiva i Ekebergsmarmor och underrede i vitlackad metall.

Tillverkad i Sverige, Örebro. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. När du handlar online hos JYSK har du alltid flera leveransalternativ att välja på.


Välj mellan leverans till en butik nära dig eller direktleverans till ditt. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Kan användas till golv och väggar inomhus och utomhus.


Sveriges bredaste utbud av kakel och kakelplattor från de största leverantörerna. Fri frakt på all vår kakel med leverans direkt hem till er.

Storlekar: 40x, 40x20cm. En smart produkt med ett flertal användningsområden. En bänkskiva i marmor till ett bra pris. Dessa bord i industridesign är formgivna och tillverkade av oss. Underredet är vaxat en gång.


Grossistpriser marmorgolv och marmorplattor. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg. Chatta med experter eller fyll i en offertförfrågan direkt.


Vi producerar, mäter, installerar och levererar. Marmor , granit, komposit. Du har ingen ångerrätt på den här produkten. Om du köpt en vara som tillverkats efter dina särskilda.


Denna är utvecklad som ett slitstarkt alternativ till äkta marmor och är bland annat frostsäker. Mosaik till fantastiska priser. Snygg mosaik av äkta marmor och sjösten.

Besök gärna vår utställning och. Produkter Klicka på logotyperna för att besöka våra främsta samarbetspartners. Läs mer Kuddfodral SNEGLEBELG 40xmelerad Per st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg