måndag 13 mars 2017

Gångjärn antik

Se vårt utbud direkt online! Beslagen är nytillverkade. Ett brett utbud av gångjärn till dörrar och fönster och luckor i nyproduktion efter gamla förlagor. Antik mässing, x mm.


CLAS OHLSON (7) BLUM (3) HABO (2) Välj prisniv. Vackert gångjärn av obehandlad mässsing i gammaldags stil.

Välkommen till Sekelskifte och våra dörrtillbehör i antik stik! Vårt produktsortiment består av beslag såsom gångjärn , lås, handtag m. Vår katalog visar endast vårt standardsortiment som normalt är lagervaror. Gångjärn kultur finns endast som förnicklad. De gångjärn som tillverkas efter kundens speciella önskemål kallar vi för specialgångjärn.


Hos Habo hittar du ett brett sortiment av gångjärn av varierad form, funktion och design. Funktionalitet och finish! Produkter från olika ledande leverantörer presenteras i form av ett brett bildflöde på denna sida.


För att se på fler gångjärn.

Delbetala i upp till månader. Här visar vi ett flertal olika lyftgångjärn avsedda för fönster och dörrar. Klicka på respektive kategori för mer. Denna annonsör vill inte bli uppringd av telefonsäljare. Telefonförsäljare bryter mot lagen om dom ringer till någon som tydligt har sagt ifrån att denne inte.


Hos oss hittar du kinesiska möbelbeslag i antik stil. Vi har handtag, knoppar, gångjärn , kant-, hörn- och luckbeslag för alla dina. Slitring till 1mm och 1mm gångjärn. Passar hjälpligt till mm gångjärn. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar.


Från villalås till stora låssystem och passersystem. I denna kategori finns gångjärn för Kök, Badrum och Möbler. Icke avhakningsbart gångjärn.


Restoverglas och antikglas är två vackra glasvarianter som passar till dörrar, det är inte lätt att visa glas på bild eller film men vi tycker att man på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg