onsdag 1 mars 2017

Sol i november

Väderguide: Resmålen med sommarvärme när vintern närmar sig Sverige - Fly vardagen och åk till sol och bad när det börjar bli som kallast i Sverige. Jag och min familj funderar starkt på att åka utomlands i början november och undrar vart det fortfarande är varmt! Afrika är det vi kollat mest på. Vart skall du resa om du vill ha sol och värme i november ? Och är du osäker på var du kan vara säker på bra väder med både sol och värme? Costa del Sol har ett medelhavsklimat med varma somrar och milda regniga vintrar.


Satsa på sol och värme och utan för stor tidsskillnad. I månadsskiftet oktober– november är det skönt att besöka både sommar- och. Sol och sand mellan tårna önskar de flesta svenskar av sin höst– eller vinterresa.


I november är det istället Kanarieöarna som visar sig vara. Här får du en året runt överblick över vädret. Temperatur, soltimmar, UV och vattentemperatur. Playa del Sol är en restaurang i Playa del Ingles, Gran Canaria med svenska dansband på scen varje kväll. Klassiskt kök med svenska klassiker både till lunch och.


Med Värmeguiden får du hjälp att hitta varma resmål året om - Här finns temperaturer och soltimmar månad för månad för en mängd olika länder. Er du i tvivl om, hvor der er varmt i november ? Og vil du være sikker på at holde ferie med både sol og varme? Her er de rejsemål, som du kan vælge imellem, hvis. Vart ska du resa om du vill undgå decembers stress och jäkt, eller om du vill fira jul och nyår i sol och värme? Här är en översikt med länder var det är.


Jag och tjejen tänkte ev dra utomlands nån vecka i början av November. Någon som har tips om vart man kan dra någorlunda billigt och där det är varmt och skönt ? Var är det varmt i november ? Från klassiska turistorten Mallorca till lite mer exotiska Mexiko, vi har listat resmål för dig som vill resa till värmen i november. Vill du ha garanterad värme och sol på semestern? Här hittar du tider för solens upp- och nedgång. Soltoppen är stadskampen om Sverige längsta dag.


Solen baklänges blir Nelos, nästan som den lilla noshörningen. Resor i november Fyll november med strålande solsken. Flera rundresor avslutas med en skön sol - och badvistelse.


Jag hoppas att mina böcker och tavlor ska vara små ljusglimtar för dig. Som när solen kommer fram mitt i mörkaste november.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg