måndag 13 mars 2017

Vedbod säljes

Köpa nya eller begagnade vedbodar i trä och plåt som vedbod som byggsats eller färdig vedbod på nätet. Via länkarna ovan kan man köpa en vedbod eller ett. Plåttak, ett fönster på ena kortsidan. På ena sidan behövs panelen bytas ut men annars bra skick och väldigt stabilt byggd.


Golvåsar x 145mm Glespanelad i både. Din ved ska ligga på tork i minst ett år för att brinna optimalt. Så om du inte redan har en vedbod är det hög tid att bygga en! Allan hade tröttnat på att elda med fuktig ve och han ville bli av med skräpet på tomten. Därför byggde han en vedbod.


Kraftigt byggd vedbod , väl ventilerad 15m2. Byggd i sektioner = enkel montering. Vedladan är en vedbod , vedförvaring, vedskjul i form av en byggsats. Enklare kan det inte bli att få en snygg vedförvaring. Besök vår webbplats för mer.


Fyra kubikmeter huggen och torkad ved är vad den här lilla additionsvedboden rymmer. Jönköpings, Huskvarna eller Tenhults områden. Vedbodar - fula eller fina? GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker.


Tjena , jag heter Tommy, välkommen till min lilla blogg! På K-rauta hittar du gedigna stugor, friggebodar och förråd som passar ditt hus och tomt. Vi erbjuder praktiska lösningar i flera storlekar och utföranden. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. En vedbod är ofta utrustad med.


Förråd för alla behov hittar du hos Skånska Byggvaror. Hos oss handlar du alltid fraktfritt och har dagars ångerrätt. Hos oss på Högloftshus hittar du både rymliga och praktiska förråd av olika slag som passar just dina behov och önskemål. Alla våra modeller håller hög. OBS, finns möjlighet att stycka av tomten.


På tomten står idag hus, vedbod , bo. Fastigheten säljes som tomt då bostaden är i rivningsbehov. Borrad brunn med fungerande pump i pumphus. Jag har gjort en ritning på familjens nya vedbod som är under uppförande på vårt sommarställe.


Tidigare var vedboden sliten och byggd på plintar med trätrall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg