måndag 20 mars 2017

Koppla strömbrytare till lampa

Beställ hem eller hämta i ditt närmaste varuhus redan idag! Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Stort sortiment av strömbrytare på Bygghemma.


Installation av belysning är inte svårt så länge det handlar om en enkel strömbrytare och en lampa.

Om det ska gå att styra två lampor från tre olika. Ska dra ström till några lampor och strömbrytare. Man ska väll dra fas från kopplingsdosan till brytaren sedan vidare till lampan, sen nollan från. Koppla lampa , brytare och vägguttag. Hur man bör koppla en strömbrytare.


Blå kabel drar du via kopplingsbox ner till strömbrytare och där väljer du den svarta. Strömbrytare, brytare och strömställare. Logga in för att bevaka detta.

Nollan brukar för det mesta (alltid) vara blå, så koppla den bruna på L och den blå till N så bör. Köpte en strömbrytare på biltema idag som jag tänkte koppla in till mina strobe-ljus i frontblinkersen. På strömbrytaren finns stift, dom är markerade med. Tänkte koppla strömbrytare till en lampa. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Spara en massa pengar här! Delbetala i upp till månader. Bryt strömmen genom att koppla bort den. Skruvanslutning av ledare. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap.


Vi säljer inte din information. Ska koppla in en ljuskälla, dock vill jag ha strömbrytare till den. Finns det en lampa på brytaren? Renova strömbrytare från Schneider Electric i äldre design. Så jag håller på och installerar lite belysning och div och hade en fundering som jag ej hann fråga min handledare om innan dagens slut.


Här hittar du olika sorters strömbrytare ,. Behöver man koppla in extraljus av högre effekt.

Nu är det omöjligt att veta vilken av A, B eller C som är COM osv. Alltså måste vi (= du) hitta dessa. Starta med att koppla lampans - till spänningskällans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg