onsdag 9 november 2016

Vinkelprofil

Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar. Denna artikel har utgått och är inte längre tillgänglig för köp. Addressen du valt kan också ha ändrats i kassan. Vill du fortsätta med denna ändring?


Här har vi samlat de tillbehör som berör våra produkter inom byggplåt. Detta utbud växer konstant och vi arbetar hårt för att kunna erbjuda dig det senaste. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt.


ALUMINIUM VINKELSTÅNG 12X12X2. Du är på väg att e-posta denna sidan Vinkelstål. På K-rauta hittar du stålprofiler till ditt byggprojekt. Vi erbjuder prisvärda stålprofiler i flera olika utföranden och storlekar. Gör din beställning innan kl 12:för att få leverans redan nästa dag.


Beställer du efter kl 12:levererar vi en dag senare. Vinkelprofil ProFix sats med två per set Extra säkerhet, komplettering till lektornet eller gungan. Med lång erfarenhet och stor expertkunskap inom respektive område tar vi oss an kundernas önskemål med stort engagemang.


Fraktinfo : Längd 5m- Går som varubrev om kundkorgen väger under kg. Här finns länkar till monteringsanvisningar, ibland även kallat MIS-anvisningar (Montering, Injustering, Skötsel). Välj produktområde först i menyn till vänster.


Fler produkter från samma kategori. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.


Var köper ni aluminium till era projekt ifrån? Vi har ett brett utbud av rör, profiler och övriga byggvaror. Hitta rör, profiler, lister och band. Med denna jordstolpe skapar du grundförutsättningarna för den fullständiga strömimpulsen på stängslet. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg