tisdag 8 november 2016

Häftpistol kabel

Högkvalitativa häftpistoler från Rapid. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Lättanvänd och ergonomisk häftpistol som kan användas både som vanlig häftpistol och kabelklammerpistol för lågspänningskablar.


Pistolens kraft kan anpassas. En häftpistol som kan användas med både klammer och spik är lämplig för att t. Här finns också häfthammare. Häftpistol Rapid R 13E Ergonomic. Beställ idag, leverans imorgon!


Vi älskar att hitta lösningar som gör. Professionell häftpistol för bredtrådsklammer Nr. Ny funktion gör den upp till lättare att avfyra.


Hej Söker efter en häftpistol för kabelklammer. Har i alla tider spikat kabel med plast-klammer, men hade en antenn-tjome här som häftade fast. För dig som väljer proffskvalitet. Robust proffsverktyg helt i stål för snabb och säker installation.


Men någon bruksanvisning från en tillverkare på hur en kabel ska fästas har jag aldrig sett Det finns återigen bara. Mekanisk häftpistol Rapid PRO R36. Tack vare den smala och långa nosen kan häftpistolen. Rekyldämpad och lättarbetad häftpistol för snabb och effektiv häftning av kabel. Klammer av plast med metall-bygel.


Hög slagkraft och lång livslängd. Hitta och köp kabel hos Kelkoo. Jämför priser på kabel och handla kabel på nätet från bra webbutiker online. Enklare att trycka av med den nya stegs slagstyrkeomställare. Kopplingsplintar och ljusplintar.


Kabel -till-kretskortskontaktdon. Elektrisk häftpistol från Ford. Den kan tejpas, limmas eller monteras med häftpistol ,. Tillverkad helt i stål med omställbar slagstyrka.


För smaltrådsklammer – mm samt för lågströmskabelklammer. För häftning i de flesta material.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg