tisdag 8 november 2016

Durkplåt billigt

Skall tillverka ramper till en släpvagn så jag behöver durkplåt som jag tänker bocka till upp-och-nedvänd U-profil för att öka styrkan. ALUMINIUM DURKPLÅT MM. Jag vill ha 100:- per skiva. Hur kan vi vara så billiga ? Jo, genom att inte ha byggvaruhus i dyra butikslägen - du som kund får ofta åka lite längre.


Hos oss hittar du heller inte allt. Din lokala leverantör av handelsstål i Gävle. Vi bedriver handel med stål, plåt, rostfritt, aluminium och armering m. Lager med omgående leverans!


Aluminium förekommer i allt från läskburkar och livsmedelsförpackningar till bilar och flygplan. Egenskaperna hos aluminium som gör det till ett intressant. STÅLMAX - Billig plåt åt alla. Vi är en grossist som säljer prima stålplåt, till bra pris åt alla, med snabba leveranser från vårt lager i Jönköping.


Hallå jag har försökt googlat efter priser osv på durkplåt men hittar inte ett skit. De flesta på andra forum säger det inte går att klippa i durkplåt fast. We are experienced manufacturer. Wining the majority of the crucial certifications of its market for Aluminum Checkered Plate, Aluminum Foil, Aluminum Coil, Aluminum.


Tänkte lägga in durkplåt istället för de fula original gummi-mattorna. Vart kan jag få tag i dessa, och vad kostar det. Kraftigt konstruerad durkplåtslåda med gummerade bärhandtag och inbyggt lås med två nycklar. Prisvärd renovering och förvaring.


Brunnslock Durkplåt Rund lucka i stål Pumphus Järnvägsspecifika produkter till Kabelbrunnar Luckor Fallskydd till Brunnar Skyddsgaller - Vägtrummor och. Var i Göteborgsområdet kan man kåpa durkplåt till ett bra pris. Såg ditt inlägg nu också har du hittat något billigt ställe? Undrar om någon vet vart man kan få tag i räfflad aluminium plåt ( durkplåt ) till ganska billigt pris.


Brunnslocken används framförallt till kabelbrunnar utmed järnvägar. Stort urval av Golv hos Golvshop. Brett lagersortiment av rostfritt stål, plåt, stång och rör med leverans till hela Sverige.


Var du än är och vad du än ska göra, så finns vi där. För att hjälpa dig att förverkliga dina planer. Välkommen till Stena Stål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg