måndag 7 november 2016

Svart skarvsladd

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. IP-klass 4 för utomhusbruk. Ojordad skarvsladd med europakontakt och petskyddat uttag. Vi gör elinstallation och belysning både praktisk och prisvärd.


Din vara har lagts i varukorgen.

Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Smart platsbesparande skarvsladd.


Extra förstärkt gummikabel framtagen med hänsyn till flexibilitet och böjlighet i kyla. Jordad skarvsladd med stickpropp och skarvuttag med självstängande lock. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts.


Skarvsladd , jordad m Inomhusbruk Orange.

Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel. Vi hjälper dig att hitta rätt jordad skarvsladd elartiklar Elartikel och göra ett. Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Beställ idag för snabb leverans. Hoppa till innehållet Sök. Kundservice Butiker Presenttips Kampanjer. Sladdens innertjocklek: mm².


Takplåt i varmförzinkad och målad stålplåt i svart kulör. Svart Tillverkargaranti: år. Vi har bra priser och snabba leveranser. Vattentålig för utomhusbruk. Fasväxlare Gelia FV 416-6.


Förlängningskabel Opal H05RR-F 16A 250V 3x1. Lamphållaren är svart och tillverkad av metall med en plastsockel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg