måndag 14 november 2016

Timer mekanisk

Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Exxact timer från schneider electric som är mekanisk. Snygg design och med vred. Jag söker en mekanisk timer likt en äggklocka som går att ställa in upp till 4-timmar och inte bara min som den jag har i köket.


Backaryd från Anders Petter.

Jordad timer med mekanisk h-skiva för utomhusbruk (IP44). Kan slå på och av ansluten apparat med minuters-intervall. Lägsta funktionstemperatur: -25°C. Fjäderdrivet urverk med slutande kontakter.


ELJO TREND TIDUR MEKANISK. Eljo Trend mekaniskt tidur för infällt IPmontage i apparatdosa eller i utanpåliggande dosa. Med synkronmotor 1-pol 16A.

Risken att glömma strykjärnet på högsta värmen eller att kaffebryggaren står på flera timmar i. Med en timer är du både säker och energieffektiv samtidigt. TimeOut – mekanisk tidströmställare. Mekanisk timer för utomhusbruk från OK. För utanpåliggande montage.


För IPinfällt montage i apparatdosa c. Du har nu lagt den här produkten i din bevakningslista. Du kommer att få ett mail om produkten åter går att köpa. Du kan se din bevakningslista under. Fästs enkelt tack vare magnet på baksidan.


NetonNet erbjuder flera timers som underlättar din vardag och är perfekt för dig med många bollar i luften. TIMER MEKANISK 2P 0-1MIN. Liten fin timer för Volts applikationer.


Timer för Volts LED-lösningar. Voltimum är en portal med verktyg, information och tjänster som gör livet lättare för människor som jobbar i elinstallationsbranschen.

Letar efter en mekanisk timer , typ köks- timer. Det jag är ute efter är mest en axel som vrids ett varv manuellt(vrids upp) och sedan lååångsamt snurrar tillbaka. Med en mekanisk timer styr du med ett vred hur länge aggregatet skall gå 0-timmar alt.


I vårat sortiment av tidströmställare finns både mekaniska timers och motordrivna modeller med ett möjligt tidsspann från 1min upp till 24H.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg