fredag 21 oktober 2016

Stuprör byggmax

Plannjas sortiment passar alla Tak. Få anbud gratis från från seriösa lokala hantverkare. Jag ska sätta upp nya hängrännor och stuprör. Ska byta hängrännor och stuprör efter ommålning av huset.


Frun har sagt att vi ska ha Aluzinkfärgad. Frågan är om någon har kvalitetsåsikter om. Kvalitet till toklåga priser. Alltid öppet köp i dagar! BYGGmax har ett begränsat sortiment av Wijos produkter.


Vattenavrinning är viktigt att få rätt, kolla vår. Ett stuprör kan hantera max m takränna och mät varje takdel med att multiplicera takets längd med bredd. Led bort vattnet från stuprör och husgrund med denna utdragbara, flexibla och mycket robusta slang! Välkommen till Jula och en trivsam trädgård!


Rengöring av rännor, stuprör , utkastare och silar är viktig, inte endast för regnvattnets kvalitet. Igensatta vattenavledare kan på sikt även skada fasaden. Använd vanliga 110mm avloppsrör och led bort vattnet till närmaste dagvattenledning. Sätt en avskiljare för löv på röret för att.


Köp din nya takavvattning på K-rauta. Vi har det du behöver för en effektiv takavvattning – stuprör , grenrör och utkastare med smidig hemleverans. Jag har byggt en Attefallstuga på fritidstomten förra året. Den står i en sluttning och har sadeltak, så det finns två stuprör , ett för varje. Vi lagerhåller ett stort sortiment i alla kulörer av hängrännor 1mm och stuprör mm.


Alla detaljer finns även på hyllan. Anticimex under överlåtelsebesiktning sade att vatten från stuprör leds. Svart mm grenrör att använda när man vill leda vattnet från flera tak mot ett stuprör. Jag förutsätter att du har stuprör som passar likt hand i handske på markavlopp 1mm.


Hur ansluter jag stuprör nedanför en renstratt? Byggmax Grenrör ställbart grör 87. Enda jag lyckades få dit nedanför. Pris 135:- 108:- 169:- 135:- Kampanjen gäller till och med den 03.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg