onsdag 12 oktober 2016

Akvarium bortskänkes

Behöver du något eller vill du bli av med något? Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken! Tömt och färdigt att hämtas på uppfarten. Akvarium 6-kantigt, liter bortskänkes.


Ett 6-kantigt akvarium om ca. Glaset på en sida är sprucket - går nog att laga. Dom andra måtten vet ja inte. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker.


Sådant som inte passar in under någon annan rubrik. Bortskänkes - Bäddsoffa i läder. Idag 16:Product information. Stort akvarium bortskänkes.


Det är en spricka i så går inte att använda till fiskar. Har använt detta till mina två gerbiler som tyvärr inte finns kvar längre. Skänk bort saker du inte använder till någon som tycker om dem. Sakerna får ALDRIG kosta något på den. Bromma Blocks är Sveriges största Djuraffär med allt för husdjur till bra pris!


Söker du att köpa akvarium ? Se vårt urval av akvariepumpar, akvarieväxter, akvariedekoration, akvarieteknik och annet akvarietillbehör Alltid bra priser! Hos Arken Zoo hittar du det du behöver för att skapa ett vackert akvarium. Gratis hemleverans från 4kr och alltid kostnadsfria returer! Inga annonser hittades just nu vid sökning på akvarium Prova att göra en bredare sökning eller sök på ett mer generellt ord som beskriver det du var ute efter.


Många saker som lämnas på återvinningscentraler är fullt funktionella. Det är lag på att akvarium ska anpassas efter den fiskart som bor i det vad. Detta gäller tom imorgon kl 19. Ett akvarium kräver mycket omsorg, skötsel och tid.


Och det är kanske inte så konstigt med tanke på att det är levande varelser som du har ansvar för. Det finns annonser i hela landet som matchar kriterierna Vill Du synas här? Som i alla akvarier är det en bra idé att ha många snabbväxande växter när. Här hittar du Terrarier, Petboxar och Akvarier.


Ytterligare rabbatter lämnas vid köp av terrariepaket där terrarium, armatur och lampor ingår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg