fredag 28 oktober 2016

Gravvaser granit

En gravvas är en vacker och hållbar lösning för att placera vid graven eller en urnmur. URNBUTIKEN erbjuder speciella vaser av hög kvalitet. De hanterar alla våra ärenden som handlar om. Vaser Egen tillverkning av blomvaser i granit , dessa finns i olika mått och utförande. Danebergs Begravningsbyrå har ett vackert utbud av tåliga gravvaser i Uddevalla och Vårgårda.


Vi har en mycket stor sortering på gravvaser. Gravvas i vit eller grå granit. Varje vas är unik i färg och form.


Egentillverkade produkter och förmedling av varor till kyrkor, kist- och brickhantering till krematorier, bårhus och sjukhus i Norden. Dessa vaser passar utmärkt med rostfritt stål, glas och natursten. Dekorativa gravvaser i flera olika utföranden, material och storlekar. Passar att sätta på både gravar och minneslundar. Granit och granitprodukter, vi har Sveriges största sortiment.


Alltid bra priser och billiga frakter. Beställ din granitsten hos Stenbolaget nu! HÖGSTRÖMS BEGRAVNINGSBYRÅ. Här visas övriga produkter vi lagerför.


Klicka på bilderna för att se dem i större storlek. Ett större urval finner du hos vår. Vas i grön och vitmarmorerad plast. Vas med jordspett i grön- och vitmarmorerad plast.


Dekorera graven med en gravvas av yttersta design och beständighet. Vi levererar gravvaser från några av världens främsta tillverkare. Säljes komplett med st gravlyktor inkl. Alla våra stenar utförs i olika graniter , och Ni.


Vaserna är alla gjorda i tåliga material som hallandit, rostfritt stål, natursten och granit. En vacker blomma förtjänar en vacker vas. I vårt omfattande tillbehörssortiment hittar du ett urval vaser, som skapar den rätta känslan på gravar. Urne- og grav-vase i granit som kan graves ned eller sættes ovenpå jorden.


Vasens løse indsats kan bruges til afskårne blomster eller tages ud. Boka tid för möte i Kristianstad ang. Ibland är det inte alltid lätt att välja vilken sorts granit eller färg man vill ha eller vad som passar in när man ska välja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg