torsdag 6 oktober 2016

Bomhållare metall

Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare. Bomhållare i galvaniserad metall. Stl innermått: x cm. Du kan beställa för leverans Anta.


Det är den klassiska i metall och det är två hållare i plast. Varmgalvad för lång livslängd. Lätta, behändiga och enkla att använda. Standard bomhållare i plast för nyckelhålsskena.


Galvaniserad bomhållare för rund bom, passar vårt hinderstöd Lätt, passar även andra hinderstöd med mått upp till 100x1mm. Krok i metall , svartlackad. Kan levereras inom fyrkanten mot faktkostnad. Metallskena för hinderstö gjord i galvaniserat stål för lång livslängd. Ett mer ekonomisk och flexibelt alternativ till ABT Lastbalk.


Används i skåp med invändiga skenor med slits t ex combiskenan. Kraftfull och prisvärd vilket innebär att vi ger våra kunder en mycket konkurrenskraftig tillverkning. Nyckelhålsskena metall : 220kr.


Agilityhinder extra billigt hos bitiba! Vi uppskattar om du läser igenom dem noga innan du genomför ditt köp för att undvika missförstånd mellan oss. Detta måttband fäster du mycket enkelt på ditt Hinderstöd eller Infångare för att lätt se hur högt du hoppar. ZEBRAHINDER meter Komplett pris 8. För roderpinnsförlängare av trä eller metall. Säkerhetsbomhållare bygel , Till stolpe.


Skadade eller vassa bomhållare. HUNDGÅRD Sektion till hundgård med byggmått 1x 1cm. Säljes parvis och fyra stycken bomhållare ingår. Jag godkänner, visa inte igen! Micken är byggd av metall vilket gör den tålig men också att den stöter bort störande RF vågor.


Om SPG Metall AB Vi är ett handelsföretag,. Tillverkad i galvaniserat stål. Ett kraftigt boxlås av metall där sprinten hålls på plats av en kraftig fjäder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg