fredag 21 oktober 2016

Lim limpistol

Lim , klister och limpistoler till mycket bra priser! Se vårt utbud direkt online! Visar produkter inom kategorin Lim , häftmassa.


Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. Här har vi nämligen allt inom limpistoler i hög kvalitet.

Lättanvänd och smidig limpistol för dekoration och lagningsarbeten. Levereras med st 1smältlimstavar Ømm. Butangasdriven limpistol som är idealisk när du ska limma i utrymmen där det inte finns ett eluttag i närheten.


Börja gärna med att besöka vårt kundforum. Limpistolen är påfyllningsbar och har bordsstöd. Om din fråga är personlig och om du inte vill visa den i vårt publika forum, är du välkommen att ringa oss på.


Billigare limpistoler på Skapamer Snabba leveranser - Köp nu!

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Liten och smidig limpistol för mm-limpatron. Lämplig till hobbyprojekt av olika slag.


Keramiskt värmeelement på W. Mini limpistol som smälter limmet vid 1grader. Limstavarna finns i olika diametrar. Köp nätdrivna limpistoler via vår webbshop eller butik i Stockholm. Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Limpatroner mm - Till liten limpistol.


Förpackning med smältlim i limpatroner. Stort utbud av lim och tillbehör. Skollim 3är ett vattenbaserat lim till limning av papper, papp, tyg och trä, där det inte ställs krav på vattenfasthet. Limmet är vattenlösligt och lätt. Beställ idag, leverans imorgon!


Används där man snabbt och enkelt och med bra hållfasthet behöver limma.

Smältlim fäster på det mesta. Fimo lim till förgyllning 35ml. Här hittar du vårt urval av lim och lack av hög kvalitet till låga priser. För dig som väljer proffskvalitet.


Jämför Pris Och Köp Direkt Online!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg