tisdag 27 oktober 2015

Våtrumsmatta gerflor

En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag. Gratis leverans på 2-vardagar. Vi tillverkar din perfekta matta. Få hem din matta innan betalning.


Välja bland mängder av kvaliteter.

Fasta storlekar eller fria mått. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Vi erbjuder innovativa och dekorativa golv med fokus på miljö och design. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Vi lagerför både våtrumsvägg, våtrumsgolv och våtrumsbårder. Vi har även tätskiktsmattor till kakelsättning.

Den frågan får vi ofta höra. Det beror mycket på hur kundens behov ser ut. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Och angående limningens vara eller icke vara så sa experten att det var limmat med fel k-lim.


Med våtrumsmatta i badrummet får du ett säkert och vattentätt skal. När vi tänker på badrum är det många av oss som fortfarande tänker kakel och klinker. Gerflor är det, tack nino! Viktigast av allt när det gäller golv i badrum och andra våtutrymmen är så klart att de är vattentäta och hygieniska. Och då är det plastgolv som gäller.


Ett bra alternativ till ditt våtrum, badrum eller tvättstuga. BerryAlloc Aqualine är ett nytt våtrumsgolv som är perfekt för badrum i både hemmiljö och offentlig miljö. Gerbad uppfyller alla krav för våtrum!


Ett smart val, jämfört med kakel och klinker. Du sparar både tid och pengar.

Snyggt plastgolv, vinylgolv och vinylmatta i fria mått. Forbos plastgolv förenar skönhet och styrka på ett sätt som är svårslaget. En mosaikliknande plastmatta.


Ytskiktet är transparent PVC meinfärgade korn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg