fredag 30 oktober 2015

Mörkbrunt golv

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Golvet är själva basen för inredningsstilen du längtar efter.


Rosa, rutigt eller hårdvaxoljat – vilket passar dig? Här är tio snygga favoriter. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Att lägga golv är enkelt - med vårt breda utbud av olika laminatgolv förnyar du husets samtliga rum på nolltid. Kährs Ek Soil Olja Borstad Mörkbrun3-stav är ett oljat trägolv med små färgvariationer i ekens naturliga färger. Jag skall välja färg på golvet till mitt kök. Köket har vitt tak, vita luckor och stommar, vita väggar. Jag vill ha ett golv som är mörkbrunt till.


Hos Golvpoolen finner du ett stort utbud av övergångslister för ditt golv. Flertalet varianter och färger till bra priser. Betsar du parketten mörk så har du ett golv som syns och tar för sig, är lite kaxigt.


Det ligger som en tyngd i botten på en övrigt ljus inredning. Vackert mörkbrunt mattlackat ekgolv med borstad yta. Treskiktsparkett med uttrycksfullt träslag och motståndskraftig kvalitet.


Skötseln av ett laminatgolv är inte bara låg utan det är dessutom ett slitstarkt och tåligt golv. Ett vitt golv , vita väggar och ett vitt tak upplevs som overkligt. Rummet har ingen tyngdpunkt och Du känner inte golvet.


Baseco Trend - massivt furugolv i svart, brunt, mörkbrunt , grått och vitt. Ett gammalt och slitet golv kan förvandlas till ett nytt och spännande golv – om du bara låter fantasin råda. Se bara här hur ett gulnat brädgolv trolla. Parketten var det första hon tog sig an när hon flyttade in för cirka två år sen.


Den är betsad i mörkbrunt och sen lackad. Man kan inte betsa ett halvt golv (alllså tvärs golvbrädorna) och ta paus och sedan fortsätta , utan man måste gå från vägg till vägg längsmed brädorna. Att använda sig av ett specialanpassat trälim av hög kvalité kan:Antik mörkbrunt Mörkbruna antikbehandlade golv är strukturborstat, betsat och matt lackat. Vi ska plocka bort linolium mattan som ligger över trägolvet.


Har lyft i ett hörn och sett ett. Pergos nya kollektion av vinylgolv sätter en ny standard för hela kategorin. Golven ger ett intryck av äkta trä och bjuder på många verklighetstrogna. Har du tröttnat på ditt golv ? Måla vitt eller svart, välj plastgolv eller rustika plankor.


Eller inred med mattor för att. Det gäller att välja rätt golv till köket – det vill säga rätt golv för dig. Att välja köksgolv handlar en hel del om tycke och smak.


Skall du lägga nytt golv ? Varför inte vita golv som är mest populärt just nu? Slipa golvet och spara pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg