måndag 26 oktober 2015

Mattelandet

Välkommen till landet där matematiken betyder allt! I Bråktemplet möter vi den gamla mästaren Nin Ja, som löser invånarnas bråkproblem. Lär dig om talet plus- och minustecken och om att.


Resultaten från sommarmatten sammanställs som bäst. Skickas inom 2‑vardagar. Här hittar ni mängder av mattor i olika storlekar, stora som små. Vi har ett stort sortiment av mattor för. UR gör radio- och tv-program för dig som vill förstå världen.


Den gamla glosmaskinen kommer att ligga kvar resten av läsåret: Till. Namn E-postadress Lösenord (minst tecken) Verifiera lösenord För att kunna delta måste anmälaren vara minst år gammal. Kryssa för rutan för att bekräfta. Jämförelseorden kan man laborera med i leken, förtydliga tillsammans och upptäcka skillnader och likheter. Arabic for kids - Super Jameel - تعليم.


Get without the ads. Clayton Carroll 18views. Verksamhetsidé Med hjälp av konkretisering av matematiska begrepp på ett. Uno, Kaxi, Teresa och Kvartz får i uppdrag att göra en låt om talen mellan och 20.


Jag heter Terese och är mattelärare på Vallens miljöskola. Mattelandet i Esbo är ett resurscentrum för undervisningen i matematik. Lekfull serie om siffror och tal, allt som har med matematik att göra.


Sifferverkstaden får besök av en. I Räknebageriet vill detektiven Colombo ha färre munkar än sin kollega och får hjälp av Bullino. Men en munk försvinner hela tiden. Verkar bra, men hur öppnar jag den? Krävs det ngt annat för att öppna?


På finska finns flera Matteländer i olika städer, se här. Han har med sig en lång och vacker men trasig talrad som han vill ha lagad. Till början Till framsidan.


Grunden bör vara stark och varje ny våning måste passa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg