tisdag 27 oktober 2015

Skymmningsrelä

Stort sortiment av elektronik och automation produkter. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Kräver installation av behörig elinstallatör.


Sskymningsreläguide så man styr sin belysning enkelt. Ljusrelä släcker och tänder belysningen automatiskt vid skymning. Produkten har utgått, Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. Visar produkter inom kategorin Starkström. Skymmningsrelä som tänder ljuset när ljuset faller.


Valbar nattsparfunktion släcker ljuset på natten och tänder ljuset igen under morgontimmarna om så önskas. Skymningsrelä med slumpfunktion, sommartidsomställning och Ni-MH batteribackup. Stabilt relä som håller i många år!


Automatisera ditt hem med ett skymningsrelä eller ljusrelä. Se vårt sortiment av ljusrelä, rörelsevakter mm. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Nu , även lägre pris!


Tänder och släcker belysning automatiskt vid skymning och gryning. Köp ett skymningsrelä från en känd leverantör. Ansluts trådlöst till en eller flera mottagare i Nexas system som tänder ansluten belysning. Elektroniskt skymningsrelä för automatisk av- och påkoppling av glödljus och lysrör.


Försedd med timerfunktion. Våra kunder är till största delen grossister, återförsäljare, armaturtillverkare och energiverk. Kompatibel med fjärrstyrda produkter i denna butik som är märkta med denna symbol. Tellstick ZNet, Net och Duo kan användas för att styra dessa produkter från.


IS NM 3är en smart kombination av rörelsevakt och ljusrelä vilket ger maximal energibesparing. I sensorn finns det fyra program som ger olika funktioner. Sätts mellan belysning och transformator och fungerar som en strömbrytare. Den slår på när det mörknar och stänger. Sensorstyrda LED-lampor är bra på ställen där du till exempel endast vill ha ljus när det är mörkt.


Vissa sensorstyrda LED-lampor har både skymningsrelä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg