måndag 5 oktober 2015

Smarta ting

Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter. En stor del av sortimentet är svenska. Upptäck smarta , funktionella och kul saker som du inte visste fanns men som hjälper dig i din vardag. En borste för bland annat rengöring av rotfrukter, utformad att sättas på långfingret så kommer.


Välkommen till butiken på Sankt Eriksplan i Stockholm.

Sätt upp det här anteckningsblocket på duschväggen. Då kan du skriva ner dina smarta idéer så fort de dyker upp i huvudet. Projektet KomHem och en översikt av relaterad forskning och utveckling. Klicka för att se andra data om denna sida.


Smarta hem och smarta ting. Rollator, duschpall, käpp eller kanske en burköppnare och griptång? Oavsett behov eller ålder kan du hitta hjälp som underlättar hos oss på Ting.


Från bloggen smarta produkter – Fick ett mail….

Hej, Jag heter Sebastian Sjöberg och skulle vilja tipsa om en app som heter ‘Share – ett kraftfullt. Hjälpmedlen som presenteras i portalen ska vara. Här hemma pågår den ständiga kampen mot dammråttor och saker som hela tiden rymmer och hamnar på fel plats.


Man kan bli trött för mindre av detta evinnerliga. Det finns mängder av smarta hem-system att välja mellan och nya lösningar dyker upp hela tiden. Skaraborgs enda kompletta hjälpmedelsbutik. Från senaste modellen av el-scootrar till moderna vilo-fåtöljer med stå-uppfunktion och hjärtläge, praktiska. Du som har svårt att göra enklare saker i hemmet är välkommen till oss för att titta på olika bra produkter att använda i vardagen, för din personliga vård.


Visningsrum Nu börjar det hända lite med vår visningsmiljö. Montern blev till slut monterad och visningsrummet är nu möblerat. Riktigt trevligt blir det. Tänk va´mycket smarta ting det finns som kan förenkla vardagen. I morgon skall vi komplettera våra inköp till visningsmiljön.


Nu har vi ialla fall bestämt oss. Korsord och Alfapetfantaster! Här får du hjälp direkt i Sveriges största korsordslexikon!

Selected by Leif Mannerström. Våra smarta och populära giftboxar är den perfekta julgåvan. Här erbjuder vi en meny av köksgåvor, utvalda av mästekocken. En ny rörelse mot smarta telefoner växer och till och med skaparna själva börjar inse att saker och ting har gått över styr. Med smarta produkter och tjänster kan du vara självständig länge.


Henrik och Jenny Ekblads hem har massor med smarta funktioner. Vissa funktioner kan jag styra via mobilen, men poängen är att saker och ting ska. I Göteborg finns flera inspirationsmiljöer med vardagsteknik - smarta ting som kan underlätta din vardag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg